Kvantespring for Kalundborg Havn
Kalundborg Havn har udvidet sin kapacitet markant med købet af en mobilkran fra Fantuzzi-Reggiane med en løfteevne på 100 ton. Den nye 300 ton tunge og 1.000 hestekræfter stærke kran er ifølge havnechef Bent Rasmussen et kvantespring, både løftemæssigt og teknologisk.

- Kranen imødekommer vores behov for fleksibilitet og vil betyde bedre og billigere løsninger for vores kunder. Derudover har vi nu mulighed for at tiltrække nye kundetyper, fortæller Bent Rasmussen.

Den dieselhydrauliske Fantuzzi-Reggiane MHC 130 kan servicere alle dele af Kalundborg Havn. Den er selvkørende med fem styrbare aksler og har en rækkevidde på 44 meter.

Kranen er udstyret med to førerhuse og kan også styres via fjernbetjening eller via trådløst hotspot-netværk. Dens el-hydrauliske grabbe rummer op til 16 kubikmeter og kan laste 750 ton korn i timen.

Fantuzzi-Reggiane gruppen er i dag en af verdens førende leverandører af container- og godshåndterings udstyr til havne. Gruppen er globalt repræsenteret og beskæftiger mere end 2.000 medarbejdere fordelt på fabrikker i Europa og Asien. Produktsortimentet indeholder alle typer kraner til såvel bulk, som containere og stykgods, gaffeltruck, containerstackere og straddle carriers.

Fantuzzi-Reggiane er i Danmark repræsenteret ved ProCure A/S.

Klik for større billede
 
 
 
ProCure A/S
Tlf.
Fax.
9791 2111
9791 2133
mail@procure.dk
 
 
 
Designet af Communicaiders