04.11.08: Kran til Vejle Havn
4. November 2008 ankom i morgendiset Vejle Havn’s nye Reggiane MHC 115 kran.

MHC 115 har en løftekapacitet på 63 ton under krogen og et maksimalt udlæg på 40 meter, hvilket gør den til et stort og tiltrængt aktiv til den fortsatte vækst i varehåndtering på Vejle Havn – ikke mindst når det gælder stål import.

Reggiane er i Danmark repræsenteret af ProCure A/S, som også har formidlet denne handel med Vejle Havn.

 
Klik for stort billede
   


01.02.07: Kran til Kalundborg Havn
ProCure har leveret en Fantuzzi-Reggiane mobilkran til Kalundborg. Kranen med en løfteevne på 100 ton og 1.000 hestekræfter er ifølge havnechef Bent Rasmussen et kvantespring, både løftemæssigt og teknologisk.

- Kranen imødekommer vores behov for fleksibilitet og vil betyde bedre og billigere løsninger for vores kunder. Derudover har vi nu mulighed for at tiltrække nye kundetyper, fortæller Bent Rasmussen.

Læs mere

 
Klik for stort billede
   

 

 
12.07.06: Vindmøller fra Kina
ProCure har hjemtaget vindmøller fra Kina til Nordisk Folkecenter for Vedvarende Energi./

Beskrivelse: 400W vindmølle ; controlleren (12V) kan både tilsluttes mølle og 300W solpanel; rotordiameter 1,4m.; rotorblade i nylon og kulfibre.

Læs mere

   

 
12.07.05: Ny hjemmeside
Vores nye lokaler har inspireret os til også at få nye omgivelser på nettet. Derfor har vi, som du måske har bemærket, fået ny hjemmeside. Den er udviklet af Communicaiders, som vi har samarbejdet med omkring alt vores kommunikation igennem de seneste to år.
   
   
12.06.05: Sponsorat
ProCure er sponsor for fodboldklubben Olympia Århus. Holdet startede ud i serie 6 i 2002, og ProCure har været med fra starten. Olympia Århus spiller nu i serie 4 og ligger pt. på en 3. plads. Med sponsoratet er ProCure med til at sikre klubbens økonomi, så spillerne kan koncentrere sig om fodboldspillet og oprykning til serie 3.
 
   
     
01.09.04: Nye lokaler
Vi er nu flyttet ind i vores nye lokaler på Lilletorv 1A i Thisted. Vi har længe haft et stort ønske om at flytte, men har ventet på den helt rigtige mulighed - som nu er opstået. Vi er meget glade for vores nye lokaler og viser dem gerne frem til alle vores forretningsforbindelser. Kig forbi, så giver vi en kop kaffe.
 
 
 
 
ProCure A/S
Tlf.
Fax.
9791 2111
9791 2133
mail@procure.dk
 
 
 
Designet af Communicaiders