ProCure A/S er en dansk virksomhed med mange års teknisk og kommerciel erfaring, der har specialiseret sig i markeds- og produktsøgning på internationalt plan. Dette fokus har gjort os i stand til konstant at følge udviklingen i kundernes ændrede behov samt udviklingen af nye produkter rundt omkring i verden.

Truck og havnekraner
ProCure er mest kendt for sin import af kvalitetsudstyr til godshåndtering og repræsenterer i dag et produktprogram inden for truck og havnekraner, der placerer sig i absolut forreste række og samtidig holder et konkurrencedygtigt prisniveau. Læs mere.

Absorption
ProCure repræsenterer Thermax, en indisk producent af absorptionskøleanlæg og varmepumper med eksport til store dele af verden. I samarbejde med Scandinavian Energy Group fungerer vi som bindeleddet mellem Thermax og det skandinaviske marked. Læs mere.

Projektmatchning
Foruden ovennævnte konkrete produkter er ProCure i kraft af organisationens tekniske og kommercielle erfaring en kompetent konsulent i forbindelse med projektmatchning. Læs mere.

ProSeed
Vores søsterselskab ProSeed A/S leverer anlæg til tørring og opbevaring af korn. Kunderne er skandinaviske landmænd og foderstofproducenter, som ønsker minimal håndtering af kornet samt en silo af høj kvalitet. Læs mere.

 
 
 
ProCure A/S
Tlf.
Fax.
9791 2111
9791 2133
mail@procure.dk
 
 
 
Designet af Communicaiders